14. mai 2013

Nydelige Mimosa....

Ny flott mai dag, og her i bloggen er det konfirmasjonstid for fult om dagen. Ikke så rart når man har konfirmant selv... Her er et kort jeg har laget på bestilling fra min flotte svigermor:


Her kan dere se et nærbilde av tag'n til kortet. Det er et skrivefelt på baksiden av tag'n. Har dessverre ikke tatt bilde av det. Flotte Mimosa er fargelagt med Pro/Flexmarkere. Dessverre husker jeg ikke fargene jeg brukte her.

12. mai 2013

Konfirmasjonstid

I dag har jeg et konfirmasjonskort å vise frem . Dette har jeg laget på bestilling til min flotte svigermor. Det er til vårt flotte tantebarn Ann Karin, som var konfirmant 11.mai 2013.

Jeg har laget et papirposekort. Tutorialen har jeg funnet her.
 Her er tag'n til kortet. På baksiden er det plass til å skrive. Har dessverre ikke bilde av det.
Jeg har brukt følgende farger: Hud: Nutmeg (F),Dusky Pink, Oatmeal,  Blush, Linen (F). Kinn: Cocktail Pink, Pale Pink. Hår: Chestnut, Raw Sienna, Mustard, Buttercup. Blomster: Shale, Dusky Rose, Budding Rose (LE), Tea Rose. Kirke og konfirmanten: Warm Grey 2, 1, Blender. Bok og kirketak: Warm Grey 5, 4, 3, 2, 1. Gule detaljer: Sunflower, Blender. Gress: Olive Green, Marsh Green, Apple Cider. Himmel: Cloud Blue, Glacier Blue, Blender.